Bezoek ook onze kaas webshop: Goudse Kaas Shop

 
 

Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset

€ 109,95

incl. BTW, controleer verzendkosten


OF

Korte omschrijving

Dit elfdelige Swissmar Fonduestel heeft een keramisch inzetstuk dat als tweede ketel fungeert, waardoor u één pan voor drie soorten fondue kunt gebruiken – vlees, kaas en chocolade.



Fondueshop.nl: Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset online kopen

Meer afbeeldingen

  • Fondueshop.nl: Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset online kopen
  • Fondueshop.nl: Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset online kopen
 

Eigenschappen Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset

 

 Bij dit product:   

Geen verzendkosten bij dit product!

Dit elfdelige Swissmar Fonduestel heeft een keramisch inzetstuk dat als tweede ketel fungeert, waardoor u één pan voor drie soorten fondue kunt gebruiken – vlees, kaas en chocolade.

Uitermate geschikt voor een Zwitserse kaasfondue, maar ook voor chocoladefondue, traditionele vleesfondue in olie en Chinese fondue (hotpot).

Kenmerken

  • Dit elfdelige Swissmar Fonduestel heeft een keramisch inzetstuk dat als tweede ketel fungeert, waardoor u één pan voor drie soorten fondue kunt gebruiken – vlees, kaas en chocolade. Voor vleesfondue verwijdert u simpelweg de keramische kom en bevestigt u de spatbeschermer. Voor kaas- of chocoladefondue voegt u wat water toe aan e onderste pan en plaatst u de keramische kom daarboven.
  • Fondue is een boeiend en eeuwenoud Zwitsers gerecht dat leuk is om te serveren en een genot om te eten. Maak een feest van uw fondue avond. Plan uw stoelindeling van tevoren en doe mee met een leuke Zwitserse traditie. Het gebruik wil dat degene die zijn of haar brood of vlees in de pan laat vallen een kus moet geven aan degene die rechts van hem of haar zit. Een andere versie van de traditie houdt in dat degene die het vlees of brood in de pan laat vallen een fles wijn of een rondje drankjes moet betalen. Maak er een spel van en bedenk nieuwe uitdagingen telkens wanneer iemand iets in de pan laat vallen.

Specificaties:

  • Metalen fonduepan met handvatten
  • Keramisch inzetstuk
  • Spatring
  • Rechaud
  • Roestvrijstalen brander
  • 6 fonduevorken

Deze fonduepan is geschikt voor:

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Chinees fondue
  • Olie fondue
  • Chocolade fondue


Omschrijving Swissmar:

Swissmar levert al meer dan 20 jaar producten en service van kwaliteit tegen betaalbare prijzen.
De afgelopen jaren heeft Swissmar het eigen assortiment van Swissmar producten uitgebreid met onder meer gourmetstellen, fondues, wijnaccessoires, bamboe snijplanken,kaasmessen en ander toebehoren.

Vermaak uw vrienden en laat uw gezin versteld staan met de geweldige producten die Swissmar aanbiedt. Van bamboe messenblokken tot gietijzeren fonduestellen en stenen gourmetstellen: er is altijd wel een product bij dat u met gepaste trots in uw huis laat pronken.

 

Extra informatie Swissmar Arosa Roestvrij stalen Fondueset

 
Merk Swissmar
Kleur Roestvrij Staal
Keramiek of gietijzer Gietijzer
Inhoud 1 liter
Wordt verwarmd met Gel- en spiritusbrander
Geschikt voor Inductie Ja
Recept

Italiaanse kaasfondue met pancetta

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten voor 6 personen:
De fondue:
- kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker.
- gehakte bieslook (2 theelepels)
- 600 gram dungesneden pancetta, in stukjes gehakt.
- handje fijngehakte groene olijven (op olie)
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 1 kopje droge witte wijn (bijvoorbeeld Pinot Grigio)
- versgemalen zwarte peper

Om te dippen:
- kleine blokjes chorizo
- stukjes foccacia
- blokjes verse venkel
- blaadjes witlof
- gestoomde broccoli roosjes
- kleine verse asperges

Hulpmiddelen:
- fonduepan
- kookgerei
- evt rachaud of iets anders om de kaas stroperig te houden.

Voorbereidingen:
Snijd de groentes in stukjes, pers de knoflook uit, bak de focaccia volgens verpakking en snijd de chorizo in blokjes.

Bereidingswijze
1. bak de pancetta in een grote pan totdat hij lekker knapperig en goudkleurig wordt (ongeveer 8 minuten).Schep hierna de pancetta over op een stuk papier om het overtollige vet eraf te laten druipen.
2. Smeer de fondue pan in met de geperste knoflook. Haal de kant-en-klare kaasfondue uit de verpakking en verhit deze zoals aangegeven op de verpakking totdat
hij vloeibaar wordt.
3. Om de fondue een Italiaanse tint te geven gaan we nu extra ingrediënten toevoegen. Voeg het kopje droge witte wijn toe en roer deze er langzaam doorheen.
Voeg de olijven en gehakte al roerend toe. Voordat je de fondue serveert sprenkel je de pancetta eroverheen.
4. serveer en eet smakelijk!

Serveertips:
- drink met een lekkere wijn
- drink met cava of champagne


Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: