Raclette Kaas
Raclette kaas heeft een zeer unieke smaak. Deze is namelijk heerlijk als u de voorkeur heeft voor volle en romige kazen. Het is zeer geschikt om te smelten.
Heerlijke verse raclette kaas van het mes!
Raclette kaas is het nationale gerecht van de Zwitsers. Raclette kaas is lekker vol en romig van smaak!
Natuurgerijpte echte Raclette Kaas. Te gebruiken bij het gourmetten of als broodbeleg (koud). Heeft uitstekende smelteigenschappen. Tevens geschikt voor als garnering voor vlees, aardappelen en diverse andere gerechten.
Ingrediënten
100% Raclette kaas (gepasteuriseerde melk, stremsel, zuursel, zout)
Extra informatie
Raclette kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk dus geen probleem voor zwangere vrouwen
Gluten vrij
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 g
Energie - 1452KJ/350Kcal
Proteïne - 24.5g
Vet - 28g
Koolhydraten - <0.5g
Afmeting hele kaas | 32x 7 cm |
---|---|
Merk | Raclette |
Smaaksterkte | Pittig |
Land afkomst |
France ![]() |
Vet (gr) | 28 |
Calorieën (kcal) | 350 |
Kilojoules (KJ) | 1452 |
Koolhydraten (gr) | 0.5 |
Eiwit (gr) | 24.5 |
Melksoort |
Koe ![]() |
Glutenvrij | Nee |
Soort stremsel | Lebstremsel |
Suikervrij | Nee |
Kan sporen bevatten van pinda. | Ja |
Eetbare kaaskorst | Nee |
Lactosevrij | Nee |
Gepasteuriseerd Ja/Nee | Gepasteuriseerd |
Beperkte houdbaarheid | Nee |
Gemaakt van Weidemelk | Weidemelk is melk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen.![]() |