Bezoek ook onze kaas webshop: Goudse Kaas Shop

 
 

Spring Fondueset Classic

€ 139,95

incl. BTW, controleer verzendkosten


OF

Korte omschrijving

Een prachtige hoog kwalitieve fondueset Classic van het merk Spring.

Fondueshop.nl: Spring Fondueset Classic online kopen

 

Eigenschappen Spring Fondueset Classic

 

Een prachtige hoog kwalitieve fondueset Classic van het merk Spring.

Specificaties: 

  • Inhoud 1,5.L
  • Afmetingen pan: 18cm Ø x 9 cm H
  • De pan is hoog gepolijsd RVS
  • De pan wordt geleverd met spatdeksel en normale deksel
  • brandpastabrander
  • Geschikt voor inductie
  • Inclusief 6 zwarte fonduevorken
  • Rechaud is gemaakt van gietijzer

Deze fonduepan is geschikt voor:

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Olie fondue

Omschrijving Spring:
Het bedrijf werd opgericht in 1946 door de Spring broers, die waren gewijd aan compromisloze kwaliteit en innovatie van meet af aan. Alles heeft altijd gedraaidt om de mensen die daadwerkelijk gebruik maken van onze apparatuur - fijnproevers en professionele koks gewijd aan fijne, geraffineerde, voortreffelijke keuken apparatuur. In de loop der jaren heeft Spring herhaaldelijk producten gelanceerd met als absolute primeurs in de geschiedenis van koken en eten.

 

Extra informatie Spring Fondueset Classic

 
Merk Spring
Kleur Roestvrij Staal
Keramiek of gietijzer Gietijzer
Inhoud 1,5 liter
Wordt verwarmd met Gel- en spiritusbrander
Geschikt voor Inductie Ja
Recept

Kaasfondue traditioneel

Bereidingstijd: 0-10 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 400 g kant-en-klare fondue (Emmi Classique)
  • 2 stokbroden
  • potje kleine augurken
  • Amsterdamse uien
  • 500 gram aardappels
  • broccoli
  • bloemkool


Bereidingswijze:
Kaasfondue kan je het best eten met neutraal wit stokbrood met een stevige korst dat niet kakelvers of warm is. Het is het beste om het brood `s ochtends uit de verpakking te halen zodat het iets kan indrogen. Kook de aardappels, broccoli en bloemkool ongeveer in 6 minuten beetgaar. Serveer de augurkjes, Amsterdamse uitjes en eventuele andere garnituur zoals paprika, champignons, peer, appel of ananas.

De buidel van de kant-en-klare kaasfondue ongeveer 30 seconden onder heet water houden en daarna over de gehele breedte open knippen. De inhoud van buidel in een geëmailleerde gietijzeren pan of caquelon doen en onder voortdurend roeren op het fornuis snel aan de kook brengen. Om te serveren kunt u de caquelon op een rechaud zetten zodat de massa gelijkmatig aan de kook blijft. U prikt eenvoudig een stukje (stok)brood aan de prikker en roert even in de kaasfondue.



Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb